Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa agli arachidi
- 50 g di arachidi tostate
- 200 g di acqua
- 70 g di burro di arachidi
- 70 g di salsa hoisin
Ripieno
- 1 cetriolo
- 200 g di carote, pelate
- 1 peperone rosso, pulito (250 g circa)
- 1 peperone giallo, pulito (250 g circa)
- 100 g di cavolo rosso
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua tiepida
- 15 fogli di carta di riso per involtini primavera (circa Ø 20 cm)
- 150 g di pomodori datterino, a fette sottili
- 150 g di lattuga verde tipo iceberg
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline lavate (optioneel)
- 3 rametti di foglie di coriandolo, fresche, le foglioline lavate (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 563 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 54 mg
Alternatieve recepten
Burger vegan
5sa
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40 Min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30min
Semi di zucca speziati
35 Min
Hamburger di pollo all'indiana
4h
Involtini estivi
30min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Zucca al curry
45 Min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2 Std.
Zucca Acorn gratinata
2 Std.
Cioccolata calda all'anice stellato
20 Min
Smoothie al caffè (vegan)
10 dk