Involtini vegan estivi
TM6 TM5

Involtini vegan estivi

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Salsa agli arachidi

  • 50 g di arachidi tostate
  • 200 g di acqua
  • 70 g di burro di arachidi
  • 70 g di salsa hoisin

Ripieno

  • 1 cetriolo
  • 200 g di carote, pelate
  • 1 peperone rosso, pulito (250 g circa)
  • 1 peperone giallo, pulito (250 g circa)
  • 100 g di cavolo rosso

Terminare la preparazione

  • 500 g di acqua tiepida
  • 15 fogli di carta di riso per involtini primavera (circa Ø 20 cm)
  • 150 g di pomodori datterino, a fette sottili
  • 150 g di lattuga verde tipo iceberg
  • 3 rametti di menta fresca, le foglioline lavate (optioneel)
  • 3 rametti di foglie di coriandolo, fresche, le foglioline lavate (optioneel)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
563 kJ / 134 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
17 g
Vetten
5 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
2.4 g
Natrium
54 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten