Compatibele versies
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g di acqua
- 2 cucchiaino di sale
-
200
g di cavolo riccio (kale)
of 200 g di verza - 200 g di patata americana dolce
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 180 g di bulgur (vedere consigli)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 melagrana
- ½ mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate (optioneel)
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di cavolo rosso a pezzi (optioneel)
- 20 g di succo di melagrana
- 20 g di succo di limone
- 20 g di salsa tahin (Sesampaste)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1707 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ananas al rum a Cottura Lenta
2hod. 40min
Albumi montati a neve
5min
Bevanda calda alla nocciola (vegan)
15 Min
Involtini vegan estivi
45 Min
Verdure a Cottura Lenta con sorgo e pesto di pomodori secchi
5h
Mousse al cioccolato
3h 30min
Sorbetto veloce di frutta fresca
10 Min
Burro alle erbe
5min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 Std.
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
1h 5min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 Min
Sorbetto al lime
26 godz. 50 min