Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 24 gamberi crudi di media grandezza, puliti (360 g) (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di peperone rosso, a striscioline (2x5 cm)
- 120 g di ananas fresco, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di radice fresca di zenzero, grattugiata
- ¼ di peperoncino piccante rosso, fresco
- 20 g di olio di semi di arachidi
- 100 g di ananas fresco, a pezzetti
- 40 g di zucchero di canna
- 30 g di aceto di riso
- 30 g di salsa di soia
- 1 ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 1 rametto di coriandolo, le foglioline tritate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 903 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli zenzero e curcuma
1h
Ananas al rum a Cottura Lenta
2h 40min
Alici marinate sottovuoto
2h 30 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Cheesecake salata alle fragole
2h
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Pasta sfoglia veloce
2h
Spalla di maiale sottovuoto
12h 25 min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45min
Zabaione al liquore d'arancia
15min
Chili con carne a Cottura Lenta
4h 30 min