Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 150 g di burro a pezzi, congelato
- 150 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di burro
- 400 g di porri a fette (1 cm)
- 40 g di vino bianco secco
- 500 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 300 g di vongole, fresche, ben pulite (vedere consigli)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2479 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 422 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lonza alla salvia
1h 10min
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53 Std.
Flan al topinambur
40 min
Tarte tatin
2sa 30 dk
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 godz.
Dim sum di verdure
1 godz. 30 min
Gallette alle pesche
1 godz. 30 min
Treccia di trota salmonata sottovuoto
1 godz. 30 min
Filetto di mare in crosta alle erbe primaverili
40 min
Crostata di verdure provenzale
1h 20min
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3h
Faraona delle feste con arance e castagne
2sa 30 dk