Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yogurt
- 500 g di latte intero
- ½ bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 500 grammi
- Calorieën
- 2201 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 55 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Infuso zenzero, limone e curcuma
25 min
Coni e cialde
1 godz. 5 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Salsa pomodoro e feta
10min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 Std.
Infuso energizzante al rosmarino e salvia
30min
Margarita al cocco
1h
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20 min
Condimento balsamico ai mirtilli
10min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18j 20 menit
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4h 20min
Tisana della buonanotte alle mele e camomilla
20 min