Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yogurt
- 500 g di latte intero
- ½ bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 500 grammi
- Calorieën
- 2201 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 55 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alla birra (TM6)
4 godz.
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.
Sciroppo di lavanda
1sa 30 dk
Cheese naan
3h 5min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2sa 30 dk
Condimento allo yogurt
10 min
Rotoli di sushi vegetariani
Geen beoordelingen
Club Sandwich falafel, pomodorini, babaganoush con patate
6h
Pollo speziato alla mozambicana
35min
Tahina
30 dk
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10h 15min
Cottura del riso jasmine
35min