Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 240 g di latte intero
-
25
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 8 g di lievito di birra disidratato - 60 g di zucchero
- 70 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 570 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Ripieno alle mele
- 130 g di latte intero
- 70 g di succo di mela
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 60 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 15 g di farina tipo 00
- 2 tuorli
- 35 g di burro a pezzi
Crumble e mele al rum
- 50 g di mandorle pelate
- 120 g di farina tipo 00
- 85 g di burro a pezzi
- 65 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 250 g di mele, qualsiasi tipo, pulite, sbucciate e a pezzi
- 1 cucchiaio di Rum
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1569.4 kJ / 375.1 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 32.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghirlanda dolce di Natale
4 Std. 30 Min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Pane dolce per la colazione
1h 30min
Focaccia primavera
3h
Focaccia a bastone
5 Std.
Strüdel pere e cioccolato
1 godz. 40 min
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4h
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 Std.
Panini morbidi al sesamo segnaposto
4h
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4h
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min