Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto e crema all'avocado
- 120 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 g di scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 200 g di polpa di avocado maturo a pezzi (3 cm)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 50 g di uva passa
- ½ cucchiaino di curry in polvere
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
Terminare la preparazione
- 40 g di rucola sminuzzata (2 cm)
- Voeding
- per 10 pezzi
- Calorieën
- 12036 kJ / 2875 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 232 g
- Vetten
- 182 g
- Vezels
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane per hamburger
3h 20min
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Piadine burro e erbe
35 Min
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3 Std.
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4u. 55min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Rustico con uova e stracchino
1 Std.
Rombi di polenta fritta con salsa dip al pomodoro
1 Std. 15 Min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4 Std.
Ghirlanda di pane golosa
2 Std. 45 Min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4 Std. 5 Min