Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto e crema all'avocado
- 120 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 g di scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 200 g di polpa di avocado maturo a pezzi (3 cm)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 50 g di uva passa
- ½ cucchiaino di curry in polvere
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
Terminare la preparazione
- 40 g di rucola sminuzzata (2 cm)
- Voeding
- per 10 pezzi
- Calorieën
- 12036 kJ / 2875 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 232 g
- Vetten
- 182 g
- Vezels
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza diavola
1sa 45 dk
Pizza New York style
3h 50min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 Std.
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2 Std. 40 Min
Fougasse
12 godz. 50 min
Pizza vegetariana arcobaleno
2sa
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4 Std. 5 Min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min