Compatibele versies
Crema di cavolfiore con schiuma di vongole e prezzemolo (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di farina tipo 00
- 880 g di acqua
- ½ limone, il succo spremuto fresco (preferibilmente biologico)
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 400 g di cavolfiore, le cimette
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- 20 vongole, fresche, ben pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di lecitina di soia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 125 kJ / 30 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tisana del mattino al tè verde
30 dk
Zucca Acorn gratinata
2h
Purea di pere e marroni al Rum
35min
Cavolo farcito
1 Std. 10 Min
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40 dk
Crema di funghi
20 dk
Cappuccino di castagne
1sa
Succo di insalata
Geen beoordelingen
Frullato idratante
15min
Meringata alle fragole
2h
Friggitelli ripieni in pastella
45 dk
Frittelle di baccalà
1 godz. 5 min