Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
TM31 TM5 TM6

Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole

4.2 (13 beoordelingen)

Ingrediënten

Impasto

  • 300 g di acqua
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 400 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 100 g di farina di castagne
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale (a piacere)

Ripieno

  • 70 g di gherigli di noci
  • 70 g di mandorle pelate
  • 70 g di nocciole, sgusciate e spellate

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2259 kJ / 540 kcal
Eiwitten
15.3 g
Koolhydraten
67.9 g
Vetten
24.9 g
Vezels
5.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten