Compatibele versies
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale (a piacere)
Ripieno
- 70 g di gherigli di noci
- 70 g di mandorle pelate
- 70 g di nocciole, sgusciate e spellate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 24.9 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Panini dolci al farro con frutta secca
1h 15min
Panini alle erbe
3h 5min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Gubana
3h 45min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane alle castagne
4h
Fantasia di colori
4h 10min
Panini integrali alle erbe
4sa 45 dk