Compatibele versies
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale (a piacere)
Ripieno
- 70 g di gherigli di noci
- 70 g di mandorle pelate
- 70 g di nocciole, sgusciate e spellate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 24.9 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Pagnotte turche
2h 20min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane al rosmarino
10u. 55min
Pane alla birra
4u. 55min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Corona bordolese
5h 20min