Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte
- 20 g di lievito di birra fresco
- 130 g di zucchero
- 100 g di burro morbido a pezzi piccoli
- 3 tuorli
- 400 g di farina manitoba
- 1 pizzico di sale
- 80 g di crema gianduia
- 30 g di mandorle a bastoncini
- 20 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 19.6 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Biscotti zaeti
55 min
Focaccia dolce
45 Min
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1h 20 min
Zelten
2 Std. 55 Min
Pinza
50 min
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min
Crostata di mele
1h 5min
Zaleti
1h
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1h 15min
Torta stracciatella
50 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h