Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte
- 20 g di lievito di birra fresco
- 130 g di zucchero
- 100 g di burro morbido a pezzi piccoli
- 3 tuorli
- 400 g di farina manitoba
- 1 pizzico di sale
- 80 g di crema gianduia
- 30 g di mandorle a bastoncini
- 20 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 19.6 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Torta di mele e nocciole
1h
Torta ricotta e cioccolato
55min
Torta alla macedonia di frutta
1 Std. 30 Min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Focaccia dolce
45min
Panone di Natale
2h 30 min
Torta alla frutta
1h
Torta di nocciole
50min
Treccia molisana pasquale
4h 30 min
Torta banana e cioccolato glassata alla ricotta
1h 20 phút
Torta sabbiosa
50min
Frittelle all’uvetta
30 min