Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto allo zafferano
- 4 uova
- 50 g di burro fuso
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 100 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto fresco
- 6 fili di erba cipollina fresca
- 250 g di robiola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di carpaccio di pesce spada
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 23.9 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di vitello in salsa di pistacchi
40 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Sformato di fagiolini con salsa al pecorino (Bimby Friend)
3h
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1 godz.
Flan di funghi porcini
1 godz.
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50 min
Bignè a sorpresa
2 Std.
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Flan al salmone affumicato
45 min
Polpettone allo speck con pere
1 godz.
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9h