Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto allo zafferano
- 4 uova
- 50 g di burro fuso
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 100 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto fresco
- 6 fili di erba cipollina fresca
- 250 g di robiola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di carpaccio di pesce spada
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 23.9 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata con fiori di zucca
1sa 30 dk
Baccalà gratinato
1h
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 godz.
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1sa 20 dk
Pizza romana scomposta
3 godz. 20 min
Flan al salmone affumicato
45 min
Crostini di polenta con tonno affumicato
1h
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1sa 30 dk
Soufflé alla salsiccia e zucca
1sa 30 dk