Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di scalogni a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 250 g di sidro, secco
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 400 g di castagne, cotte e pelate (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale intero
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2478 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 30.8 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dentice agli agrumi
45 Min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Filetto di maiale e fragole
1h 25 min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2h 10 min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2h
Costolette di agnello in crosta
2h 30min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2h
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10min