Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di scalogni a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 250 g di sidro, secco
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 400 g di castagne, cotte e pelate (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale intero
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2478 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 30.8 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 godz. 20 min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 godz. 40 min
Polpettone di carne ai funghi
1 godz. 30 min
Filetto di maiale all’uva
1h 15 min.
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 godz. 10 min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2h 40 min
Roastbeef
55 min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 godz. 10 min