Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di scalogni a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 250 g di sidro, secco
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 400 g di castagne, cotte e pelate (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale intero
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2478 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 30.8 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1h 40 min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 min
Maiale alle prugne
35min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Arista all'arancia
8h 35 min
Capesante ai funghi porcini
1h 20 phút
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10 phút
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 phút
Mousse di baccalà
45min