Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'échalote
- 15 g de beurre
- 50 g de morilles déshydratées, réhydratées dans un bol d'eau et égouttées
- 150 g de crème fraîche épaisse et allégée
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de panais, en petits cubes
- 100 g de topinambours, en cubes
- 250 g de carottes (2 grosses), en cubes
- 4 branches de thym frais
- sel
- poivre moulu
- 500 g de filet de veau, en gros cubes
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe rase de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1251 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Bœuf en papillotes
30min
Côte de bœuf à basse température et aubergines
2u. 45min
Veau à la crème et aux morilles
40min
Magret de canard, épinards et champignons
35min
Noisettes d'agneau à l'anglaise
2h 20min
Risotto au poulet et aux artichauts
35min
Osso-buco gremolata à l'orange
1 Std. 15 Min
Saltimboccas de veau
35min
Saint-Jacques en papillotes de chou au yaourt
50min
Menu prêt à l'avance - Poulet au vin jaune et morilles, avec sa purée à la moutarde
1 Std. 45 Min
Magret de canard aux cinq épices, champignons, légumes et riz
1 Std. 15 Min
Saltimbocca alla romana
25min