Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de viande de bœuf maigre, extra frais, type pièce à fondue
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, coupé en tronçons
- 3 échalotes, pelées et fendues en deux
- 3 c. à soupe de mayonnaise, maison
- 2 c. à soupe de câpres en saumure (petites et de type "nonpareilles")
- du sel
- du poivre moulu
- 12 œufs de caille
- 12 cornichons au vinaigre (petits)
- 24 petits oignons au vinaigre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 614 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Croquetas de jambon de Bayonne
3 Std.
Tartare de saumon frais
15 Min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min
Tartare de bœuf
10 Min
Pappardelles au lapin et au pesto
1 godz.
Tartare de bœuf à la moutarde, pommes frites
1 Std. 45 Min
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
12h 30min
Oignons farcis au jambon
1 godz.
Tartare de canard aux noix et aux figues
1 Std. 45 Min
Mille-feuille crabe, petit pois et avocat
30 min
Gaspacho tomate-gambas
2h 30min
Penne au pesto et jambon cru
15 Min