Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de viande de bœuf maigre, extra frais, type pièce à fondue
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, coupé en tronçons
- 3 échalotes, pelées et fendues en deux
- 3 c. à soupe de mayonnaise, maison
- 2 c. à soupe de câpres en saumure (petites et de type "nonpareilles")
- du sel
- du poivre moulu
- 12 œufs de caille
- 12 cornichons au vinaigre (petits)
- 24 petits oignons au vinaigre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 614 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Lotte au beurre rouge
40 min
Boulettes de crabe et sucrine en salade
25min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3h
Glace au parmesan
12 godz.
Tartare de thon rouge
1 Std. 15 Min
Ravioles de homard sauce Newburg
1h 40min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1 Std. 15 Min
Œufs Benedict light
50min
Tartare de saumon frais
15min
Tartare de bœuf
10min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min