Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de viande de bœuf maigre, extra frais, type pièce à fondue
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, coupé en tronçons
- 3 échalotes, pelées et fendues en deux
- 3 c. à soupe de mayonnaise, maison
- 2 c. à soupe de câpres en saumure (petites et de type "nonpareilles")
- du sel
- du poivre moulu
- 12 œufs de caille
- 12 cornichons au vinaigre (petits)
- 24 petits oignons au vinaigre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 614 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Tartare de bœuf
10 min
Tartare de saumon frais
15min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45 min
Tartare de bœuf à la moutarde, pommes frites
1h 45 min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Sabayon aux raisins
15min
Brochettes de poulet et oignon vapeur aux herbes
40min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min
Tartare de dorade à la mangue
10 min
Salade pamplemousse-crevettes, glace au wasabi
12 Std.