Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de viande de bœuf maigre, extra frais, type pièce à fondue
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, coupé en tronçons
- 3 échalotes, pelées et fendues en deux
- 3 c. à soupe de mayonnaise, maison
- 2 c. à soupe de câpres en saumure (petites et de type "nonpareilles")
- du sel
- du poivre moulu
- 12 œufs de caille
- 12 cornichons au vinaigre (petits)
- 24 petits oignons au vinaigre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 614 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Tartare de saumon, avocat et concombre
50min
Tartare de saumon frais
15 min
Tartare de thon rouge
1h 15min
Turbot sauce champagne
30min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15 min
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
1h
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1h 30min