Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 1 carré d'agneau de 8 côtes d’agneau manchonnées (demandez au boucher)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 8 gousses d'ail entières avec la peau
- 2 c. à soupe de thym frais
- 1 c. à soupe de romarin frais
- 1 c. à soupe de feuilles de sauge fraîche
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 50 g de pignons de pin
- 2 biscottes, en morceaux
- 25 g de beurre mou, coupé en dés
- du sel
- 150 g de vin blanc, type muscat sec du Languedoc
- 2 feuilles de laurier frais, coupées en quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1955 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltimbocca alla romana
25 min
Langoustines au basilic
30 min
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55 Min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1j 25 menit
Veau à la crème et aux morilles
40 min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 Min
Ravioles de homard sauce Newburg
1 Std. 40 Min
Soupe aux boulettes de poulet et crevettes
45 Min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1j
Saumon laqué
50 menit
Solettes meunière
25 min
Vittello tonnato
4h 20 min