Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3494 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spätzles aux girolles
50 min
Fondue savoyarde
25 Min
Crème glacée au pain d'épices
24h
Tartare de bœuf
10 Min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Sauce Hollandaise
15 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 min
Hot-dogs
35min
Fondue savoyarde
15 min
Choucroute
1h 25 min