![Fondue suisse moitié-moitié Fondue suisse moitié-moitié](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a91f1ce0-dff9-4f56-952e-99557eabc407/Derivates/3f5ca4f9-686c-4a49-ae6e-7b7968383002.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch (optioneel)
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3494 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spätzles aux girolles
50min
Spaghettoni à la carbonara
20 min
Œuf poché sauce meurette
1 godz.
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25 min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 min
Fondue au fromage
20 min
Fondue savoyarde
25 min
Ravioli asperge-roquette
2 Std.
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30 min
Œufs Bénédicte
45 min
Spaetzles à l'alsacienne
40 min