Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3494 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes fraîches
1h
Fougasse aux olives
2h 20min
Birchermüesli
1h 10min
Fondue au fromage
20 min
Fondue savoyarde
25min
Vin chaud aux agrumes
12 Std. 25 Min
Vin chaud
20 min
Fondue savoyarde à la tomate
30 min
Filet mignon en croûte
1h 5min
Gnocchis
45 min
Vin chaud alsacien de Noël
40 min
Fondue savoyarde
15min