![Rettich mit Boz’ner Sauce Rettich mit Boz’ner Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/060CC58F-EE7E-47A4-8200-4199DA78FF28/Derivates/b74f159b-eef7-41f8-a024-88c739a31821.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 640 g Wasser
- 6 Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt
- 60 g Weißweinessig, mild
-
½
TL Piment d'Espelette
of ½ TL Cayenne-Pfeffer - 1 gestr. TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 4 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 800 g Rettich, weiß, lang, geschält
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 626 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Krautsalat mit Leberkäse
25 Min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1 godz. 30 min
Radisalat
10 min
Eingemachte Kohlrabischalen
168h
Fenchelsalat
3h 35 min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Lauwarmer Pastinakensalat
1 Std. 5 Min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 Min
Sauce mit rotem Radicchio
25 Min
Wirsing-Speck-Salat
30 Min
Radieschen-Rettich-Salat
15 Min
Fränkisches Apfelweißkraut
50min