Rettich mit Boz’ner Sauce
TM5 TM31 TM6

Rettich mit Boz’ner Sauce

4.0 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 640 g Wasser
  • 6 Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt
  • 60 g Weißweinessig, mild
  • ½ TL Piment d'Espelette
    of ½ TL Cayenne-Pfeffer
  • 1 gestr. TL Salz
  • 60 g Olivenöl
  • 4 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
  • 800 g Rettich, weiß, lang, geschält
  • 1 Kresse-Beet, abgeschnitten

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
626 kJ / 149 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
3 g
Vetten
12 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten