![Wildfrikadellen mit Pflaumenkompott Wildfrikadellen mit Pflaumenkompott](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7446396e-85d0-423a-81e0-67572b3ed874/Derivates/b127ca2c-4ef0-4ba6-a5bc-52be2356c07f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wildgulasch, sehnenfrei
- 200 g Schweinegulasch, sehnenfrei
- 1 Brötchen, altbacken
- Wasser, lauwarm, zum Einweichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Ei
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken des Pflaumenkompotts
- ½ TL Pfeffer
- 3 TL Wild-Gewürz
- Öl zum Braten und zum Formen der Frikadellen
- 200 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- 20 g Rotwein
- 20 g scharfer Senf
- 50 g Gelierzucker 2:1
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1895 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wildschwein-Ragout
1h 30min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30min
Trauben-Chutney
25min
Quitten-Rotkohl
1 godz. 20 min
Asiatische Pflaumensauce
25min
Tomatenkern-Konfitüre
25min
Matjesfilets in Rotweinsud
12sa
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4 Std.
Wildschweingulasch mit Nudeln
2 godz.
Pfirsich-Chutney
50min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40min