Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wildgulasch, sehnenfrei
- 200 g Schweinegulasch, sehnenfrei
- 1 Brötchen, altbacken
- Wasser, lauwarm, zum Einweichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Ei
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken des Pflaumenkompotts
- ½ TL Pfeffer
- 3 TL Wild-Gewürz
- Öl zum Braten und zum Formen der Frikadellen
- 200 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- 20 g Rotwein
- 20 g scharfer Senf
- 50 g Gelierzucker 2:1
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1895 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10 min.
Quitten-Rotkohl
1hod. 20min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10 min
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2hod.
Sherry-Zimt-Pflaumen
1hod. 20min
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Asiatische Pflaumensauce
25min
Pflaumenkompott
20 λεπτ.
Erdbeer-Tomaten-Relish
40 λεπτ.
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 λεπτ.
Quitten-Meerrettich
30 λεπτ.
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min