![Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d6d6c850-1265-4097-90c4-4abd1226494a/Derivates/1ca09d51-2a06-48bd-ba54-8fa857ec8d98.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kaviar-Frischkäse-Creme
- 2 Blatt Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 50 g Weißwein
- 300 g Frischkäse
- 15 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
Kresse-Radieschensalat und Fertigstellung
- 8 Scheiben Toastbrot
- 20 g Öl
- ½ TL Dijon-Senf
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 10 g Apfelessig
- 10 g Orangensaft
- 150 g Radieschen, in feinen Scheiben (5 mm)
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 10 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1918 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Pfifferlings-Stullen
35min
Saiblingsfilets in Erdäpfelkruste mit Frühlingskräutersauce
50 Min
Bärlauch-Zabaglione
10min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Krabben-Quark-Tatar
10min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 分钟
Erdäpfel mit Avocado-Bärlauchcreme
55 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 Std. 15 Min
Kaltes Erbsensüppchen | Kohlrabi | Erdbeere
5h 35 min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 Min
Sommerliche Putenrouladen auf Zitronentagliatelle
1小时 20 分钟
Rehfilet mit Prinzessinnenerdäpfel und Karottengemüse
1h 50min