Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Scheiben Räucherlachs
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 5 g Butter
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 4881 kJ / 1166 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 99 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbismousse mit Baconcrumble
1h 45min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Gurkenkaltschale
15min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 Std. 40 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Bärlauch-Hollandaise
15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45 min
Tomaten-Cocktail
30 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1 Std. 30 Min