Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Scheiben Räucherlachs
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 5 g Butter
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 4881 kJ / 1166 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 99 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48 Std.
Lachsrolle
3 Std. 30 Min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1h 45min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Bärlauch-Zabaglione
10 Min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Bärlauch-Hollandaise
15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.