Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Geflügelfond
- 200 g Portwein, rot
- ½ TL Pökelsalz
- 60 g Geflügelleber, geputzt
- 100 g Apfel, in Würfeln (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 30 g Schalotten
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Cognac
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Eigelb
- Wasser, heiß, für das Wasserbad
- Rohrzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1335 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 godz. 15 min
Safranmousse
2 godz. 15 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 Std. 30 Min
Thunfischpâté
4hod. 20min
Vitello Tonnato
48 Std.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Muscheln mit Sahnesauce
30 min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 Std. 30 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45 min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min