Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
TM6 TM5

Wildpastetchen mit Portwein-Gelee

2.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Wildpastetchen

  • 100 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm)
  • 300 g Wildgulasch, z.B. aus Hirschkeule oder Hirschrücken (3 cm)
  • 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält
  • 50 g Haselnüsse
  • 1 TL Thymian, getrocknet
  • 50 g Cranberrys, getrocknet
  • 100 g Speckwürfel
  • ½ TL Nelken, gemahlen
  • ½ TL Zimt
  • 30 g Weinbrand
  • 1 Eiweiß
  • 1 ½ TL Salz
  • 50 g Schweineschmalz, weich, in Stücken

Portweingelee

  • 5 Blatt Gelatine
  • 150 g roter Portwein
  • 100 g Wasser
  • ½ TL Salz
  • 1 Msp. Cayenne-Pfeffer
  • 70 g Zucker

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1117 kJ / 267 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
13 g
Vetten
14 g
Vezels
1.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten