![Bachsaibling mit Haselnussmilch Bachsaibling mit Haselnussmilch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9826124A-AE44-422F-8BB4-B44C05D56E0E/Derivates/7D671C56-DADC-428F-BC23-42D148AD9624.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Haselnussmilch
- 50 g Haselnüsse
- 350 g Milch
- 2 EL Haselnussöl von gerösteten Nüssen (20 g)
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Bachsaibling und Mangoldsalat
- Öl zum Einfetten
- 2 Saiblingsfilets (à 400 g)
- ½ - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ - ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- 20 Trauben, klein, kernlos
- 2 EL Butter
- 50 g Weißwein (Riesling)
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 80 g roter Mangold (bevorzugt Babymangold)
- 1 EL Haselnussöl von gerösteten Nüssen (10 g)
- 1 TL grobes Salz
- 1 EL Haselnüsse, gehobelt, geröstet
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2015 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ananas-Beignets mit Zimt-Limetten-Zucker
2 Std. 30 Min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 min
Edelfischragout
35 min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Exotisches Apfelmus
40 min
Wilder Hackbraten
2 Std.
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 min
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25 godz.
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1 Std.
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 Std.
Fisch im Päckchen
1 godz. 10 min
Kaltgerührte Konfitüre
10 min