Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Walnusshälften
- 300 g Frischkäse
- 200 g Ziegenfrischkäse
- 250 g Quark
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Olivenöl
- ½ gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- 60 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix von Dr. Oetker oder Sofort Gelatine von RUF) (ca. 2 Pck.)
- 1 Dose Birnen (Abtropfgew. 450 g), in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1011 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Käsefondue (mediterran)
25 Min
Apfel-Nuss-Torte
4 Std. 30 Min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Gratinierte Kirschen
30 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 Std. 25 Min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1 Std. 30 Min
Blätterteigmuffins mit Lachs und Avocado
35 min