![Cassata-Creme Cassata-Creme](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8F2F5D11-974A-4D30-9DEE-3911DEDB84D3/Derivates/D402D9DD-5845-436E-B15C-6923AF415166.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 100 g getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)
- 50 g Cranberrys, getrocknet
- 250 g Milch
- 1 Eigelb
- 30 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 20 g Speisestärke
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 500 g Ricotta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2106 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 176 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biskuitdessert Zuppa inglese
2h 30min
Birnencreme
3h 30min
Lavendelcreme
5 godz.
Glühweinsabayon
10min
Tomaten-Salbei-Sauce
30 min
Engelsspeise
30 min
Ananas-Kokos-Pudding
2h
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 Std. 50 Min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 godz. 20 min
Quarkcreme mit Orange
2h
Schokoladencreme
1h 15min
Sardische Joghurtcreme
9h