![Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DCDF55A3-B774-415B-8338-38AA21F8E1CD/Derivates/16C50D83-0587-49E3-A185-ABAE8B825F59.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kirschkompott
- 2 Gläser Sauerkirschen (á 700 g)
- 2 Dosen Kokosmilch (á 400 g)
- 90 g Zucker
- 50 g Speisestärke
Minzpesto
- 2 Limetten, unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 40 g Zucker
- 1 Bund Minze, abgezupft
- 80 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1516 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado-Zitronen-Creme
20 min
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 min
Quark-Mousse
5h
Apfel-Amaranth-Quarkspeise
1 godz. 10 min
Joghurt-Kokos-Creme
20 min
Birnencreme
3 Std. 30 Min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2 Std. 30 Min
Apfel-Wein-Punsch
1h 30min
Blitz-Cassata
20 min
Kokospudding
2 Std.
Kokos-Milchreis mit Mango
1 Std.
Kokos-Milchreis mit Ananas
1 Std.