Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- 150 g Armagnac
- Butter zum Einfetten
- 5 Eier
- 120 g Zucker
- ½ TL Salz
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 550 g Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1741 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Mais-Kuchen
3h
Lombardische Aprikosentarte
1 Std. 15 Min
Ingwer-Honig-Küchlein mit Mandarinen
1sa
Nusstarte mit Aprikosen
1sa
Aprikosenkuchen
1 Std. 10 Min
Marokkanischer Gugelhupf
1h 35min
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1 Std. 10 Min
Apfel-Wein-Tarte
3h
Zitronen-Apfel-Tarte
1 Std. 15 Min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1sa
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min