Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- 150 g Armagnac
- Butter zum Einfetten
- 5 Eier
- 120 g Zucker
- ½ TL Salz
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 550 g Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1741 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirsch-Clafoutis
1 godz. 10 min
Badische Apfeltorte
1h 40min
Lombardische Aprikosentarte
1u. 15min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1u.
Brot-Pudding mit Kardamom
1u.
Quark-Apfel-Fladen
50 min
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2 godz. 30 min
Rhabarber-Tiramisu
3h
Mohnbuchteln mit Rotwein-Schoko-Sabayon
2 Std. 35 Min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10min
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3 godz. 40 min
Apfel-Wein-Tarte
3h