![Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88ffb91d-d1c7-4e95-be3a-a47b6fa05ef3/Derivates/ada1591b-919c-4824-b91a-102aca9a7081.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1600 g Wasser
- 1000 g Drillinge, mit Schale
- 2000 g Spargel, weiß
- 2 ½ TL Salz
- 2 EL Zucker
- 300 g Butter, weich
- 5 Eigelb (Kl. M)
- 100 g Joghurt, 10% Fett
- 2 EL Zitronensaft
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2502 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 min
Frischkäsetorte mit Beeren
8h
Johannisbeermousse
2h 25 min
Rhabarber-Trifle
20 min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 Std. 30 Min
Mozzarella-Carpaccio
40 min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 Std. 40 Min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30min
Kohlrabischnitzel mit Basilikum-Quark
1 Std.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min