Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 1200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Naturreis
-
500
g grüner Spargel, unteres Drittel geschält, in mundgerechten Stücken
of 500 g weißer Spargel, geschält, in mundgerechten Stücken - 150 g Erbsen, TK, aufgetaut
-
3
Frühlingszwiebeln, in Stücken
of 2 Zwiebeln, halbiert - 20 g Rapskernöl
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- ½ TL Curry
- 150 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1077 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargelragout
50 Min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 dk
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35 dk
Nudelsalat mit Radicchio und Parmesan-Knusper
35 dk
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 Min
Spinat-Radieschen-Salat
15 Min
Nudelsalat mit Bohnen und Garnelen
55 Min
Kartoffelsalat mit Radieschen
1 Std. 50 Min
Pasta-Bohnen-Salat
45 Min
Gemüsepizza mit Ei
1 Std. 50 Min
Reissalat mit buntem Gemüse
1h 45min
Feldsalat mit Möhrendressing
10 Min