Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Olivenöl
- 5 Frühlingszwiebeln, weiße Teile in schräge Scheiben geschnitten
- 3 Paprika, je 1 rot, grün und gelb, in mundgerechten Stücken
- 2 - 3 Zucchini (ca. 500 g), in Scheiben (1 cm), ggf. halbiert oder geviertelt
- 2 Zweige Thymian
- 2 Lorbeerblätter
-
125
g passierte Tomaten, konserviert
of 125 g stückige Tomaten - 2 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 30 g Balsamico, hell
- 1 - 2 EL Sherryessig zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 831 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orientalisches Ofengemüse
1 Std. 40 Min
Mexikanischer Salat mit Avocado-Dressing
2h 15 min.
Marinierte Möhren
2 godz. 35 min
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3h 45min
Paprika-Salat
20min
Endiviensalat mit Hähnchen und Granatapfel
25min
Reissalat mit Paprikadressing
30min
Tomaten-Kartoffel-Salat
1h 20min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Warmer Salat mit roten Bohnen
13 Std.
Bohnensalat mit Tomatendressing
35min
Antipasti-Gemüse
30min