Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Mandeln
- 1 Zwiebel, halbiert
- 4 EL Öl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 100 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 5 Prisen Pfeffer
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 500 g frische Pilze, gemischt (z.B. Champignons, Shiitake, Kräuterseitlinge), halbiert
- 1 Ei
- 200 g Feta, in 4 Stücken
- 4 Prisen Salz
- 2 Römersalatherzen, längs halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3305 kJ / 790 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 61 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Schiffchen
1 godz. 15 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1sa 20 dk
Süss-saures Veggi-Ragout
50 min
Gemüseauflauf mit Quark
1 godz. 30 min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1 godz. 10 min
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1h
Tomaten-Bulgur-Pfannkuchen
1 godz. 15 min
Frische Kastanien-Trofie mit Pesto, Kartoffeln und grünen Bohnen
1 godz. 40 min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1sa 20 dk
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1 godz. 15 min
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1h