Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Mandeln
- 1 Zwiebel, halbiert
- 4 EL Öl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 100 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 5 Prisen Pfeffer
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 500 g frische Pilze, gemischt (z.B. Champignons, Shiitake, Kräuterseitlinge), halbiert
- 1 Ei
- 200 g Feta, in 4 Stücken
- 4 Prisen Salz
- 2 Römersalatherzen, längs halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3305 kJ / 790 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 61 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1 godz. 45 min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1 Std. 40 Min
Paprika-Omelette Jägerart
45 min
Auberginen-Schiffchen
1 godz. 15 min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1 godz. 15 min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 Std. 20 Min
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35 min
Rote-Linsen-Gratin
1 Std. 20 Min
Spinatrolle mit Ei und Käse
50 min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1 Std. 5 Min
Soja-Bolognese mit Zucchini-Nudeln
50 min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10min