Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel frische Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel frische Minze, abgezupft (optioneel)
- 4 Schalotten (ca. 70 g)
- 30 g Olivenöl
- 130 g Perlgraupen, gewaschen, abgetropft
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Curry
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Parmaschinken, halbiert
- 100 g Ochsenherz-Tomate, in Würfeln (3 cm)
- 100 g gelbe Tomaten, in Würfeln (3 cm)
- 100 g grüne Tomaten, in Würfeln (3 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1817 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Linsen-Salat
45min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20min
Russischer Rote-Bete-Salat
1h 10 min
Bulgur-Salat mit Rucola, Pfirsich und Avocado
35 λεπτ.
Gemüse-Weizen-Salat
45min
Perlgraupenrisotto
1hod.
Grüne Minestrone
45min
Sonnenweizen-Salat mit Meeresfrüchten
1h 10 min
Ratatouille-Salat
1hod.
Sizilianischer Reissalat mit Thunfisch
50 min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 λεπτ.
Borschtsch vegetarisch
1h 10 min