Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Mandeln
- 60 g Schalotten, halbiert
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, ½ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 40 g Weißweinessig
- 80 g Olivenöl
- 1025 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 130 g Möhren, lila, in Scheiben (3 mm)
- 150 g Pastinaken, in Scheiben (3 mm)
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Sahne
- 5 Eier (Kl. M)
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 2 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1656 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30 min
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45 min
Brokkoli-Omelettes
35 min
Blumenkohl-Taboulé
2h 25 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1u. 20min
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1h
Falsche Gnocchi
1h
Steckrübenpüree mit Tomaten-Crumble
50min
Möhren-Kräuter-Omelette
50min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 min
Spinat-Tomaten-Omelette
40 min.
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 min.