Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Eier (Kl. M), getrennt
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g Milch
- 120 g Buchweizen-Mehl
- ½ TL Backpulver
- 1 Prise Zucker
- 8 Prisen Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 40 g Butter
- 80 g Gewürzgurken, abgetropft, in Stücken, ca. 3 EL Sud aufgefangen
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 4 EL Weißweinessig
- 1 TL Senf, scharf
- 5 EL Pflanzenöl
- 100 g Babyspinat
- 150 g Emmentaler, in Würfeln (1 cm)
- 3 Tomaten, in Scheiben
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2492 kJ / 595 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüse-Tofu-Pastetchen mit Koriander-Joghurt-Sauce
1 godz. 10 min
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2 godz.
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 min
Rüben-Dinkel-Galette
2 godz.
Wurzel-Tortilla
1h
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2 godz.
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 Std. 25 Min
Bohnen-Quinoalaibchen mit Guacamole
1h
Linsen-Auflauf
1sa 20 dk
Polenta mit Gemüse
1 godz. 30 min
Rote-Linsen-Gratin
1sa 20 dk
Buchweizennudeln mit Wirsing und Kartoffeln
1 godz. 45 min