Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
Sauce
- 125 g Mozzarella (1 Kugel), in Stücken
- 150 g Saure Sahne
- 1 EL Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Belag
- 150 - 200 g Radicchio, in Stücken
- 100 g Schinken, in Scheiben (z.B. Pancetta)
- 1 - 2 EL Crema di Balsamico
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2319 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Süßkartoffel-Wedges mit Sauerrahm und Lachs
1 godz. 10 min
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40min
Steinpilzschmarrn mit Paradeisersauce
45 min
Paprika-Oliven-Tortilla
1 Std. 20 Min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1u.
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30min
Winterlicher Flammkuchen
2 godz.
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 godz. 45 min
Pizza mit Walnüssen und Gorgonzola
1h 40min
Crespelle mit Räucherlachs und Rote Bete-Apfel-Salat
1u.
Pizza Capricciosa
1h 40min