Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 60 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 270 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
of ½ Pck. Trockenhefe - 500 g Dinkelmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 - 4 Stängel Basilikum, abgezupft
-
2 - 3
Stängel Oregano, abgezupft
of 1 TL Oregano, getrocknet - 2 TL Balsamico, dunkel
- 1 TL Zucker
- 3 Prisen Salz
- 80 g Tomatenmark
-
½
frische Chili, entkernt
of 1 Prise Chili, gemahlen - 190 g Räucherlachs, in Scheiben
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL natives Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3534 kJ / 845 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 godz. 10 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 20 min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 Std. 45 Min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 Min
Champignonpizza
1 godz. 40 min
Lachspizza
1 Std. 15 Min
Pizza mit Radicchio und Schinken
1 godz.
Räucherlachs-Pizza
1 godz.
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1 godz.
Frühlingspizza Toni M.
6h 40 min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min
Pizza Capricciosa
1 godz. 40 min