Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Birnen-Kartoffel-Reibekuchen
- 700 g Kartoffeln, in Stücken
- 300 g Birnen, fest, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Speisestärke
- 1 Ei
- Öl zum Braten
Schinkendip
- 100 g Schinkenwürfel, mager
- 300 g Schmand
- 20 g Milch
- 5 g Zitronensaft
- ½ TL Dill, getrocknet
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2350 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bauernpfannkuchen
30min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1h 15min
Gurken-Schinken-Pfannkuchen
1h 10min
Kartoffelrösti in Baconhülle
1h 30min
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50min
Pizza mit Schwarzwurzel und Serrano-Schinken
1h 30min
Speck-Apfel-Quiche
2h
Quarkklöße im Melonensud
1h
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
50min
Bratwurst mit Apfel-Birnen-Kompott
50min
Möhren-Sellerie-Bratlinge mit Apfelkompott
45min