Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 150 g Frischkäse
- 50 g rotes Pesto
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 170 g Gouda, in Stücken
- 1 Dose Artischockenherzen (390 g), abgetropft, in mundgerechten Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2016 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Paprika-Pizza
1h 55min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1ωρ. 10 λεπτ.
Tomaten-Rucola-Pizza
50 λεπτ.
Pizza Margherita mit Bier
2u. 10min
Apfel-Striezel
2hod. 20min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1h 45min
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25 min
Pizza Margherita
1h 35min
Badischer Flammkuchen
1ωρ.
Bauernpizza
1h 40min