![Spinat-Gorgonzola-Pizza Spinat-Gorgonzola-Pizza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/74FC67B0-274D-4C48-B0D4-F5C7478964CF/Derivates/2aeb22c4-8e86-4ca2-b720-a4c1a9ebae78.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Hefe
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 TL Salz
- 250 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Gorgonzola, gezupft
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4170 kJ / 994 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Flammkuchen
40min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1hod.
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1hod. 45min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1hod.
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1 godz. 30 min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 min
Paprika-Pizza
1h 55min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1hod. 10min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 Min
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50min