Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Hefe
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 TL Salz
- 250 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Gorgonzola, gezupft
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4170 kJ / 994 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1j 10 menit
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Pizza mit Walnüssen und Gorgonzola
1 godz. 40 min
Lachspizza
1h 15min
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1h 30min
Gemüsepizza
1 godz. 40 min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Pizza mit Radicchio und Taleggio
1h 45min
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2 Std.
Pizza Capricciosa
1 godz. 40 min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1h 30min