Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 1 Packung Blätterteig (270 g, 24 x 40 cm), aus der Kühltheke, z.B. von Tante Fanny
- 150 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Dose Artischockenherzen, (Abtropfgew. 165 g), abgetropft
- 200 g Schmand
- 2 Eier
- 20 Blätter Basilikum, in feinen Streifen
- ¼ TL Oregano, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 Std. 45 Min
Porreewähe
1h 15 min
Mozzarella-Carpaccio
40 Min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 Min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Zucchini-Crostini
35 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Spinat-Käse-Taschen
1 Std. 45 Min
Weiße Pizza mit Rucola
1 godz. 35 min
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2h 20 min