Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Paprika, klein, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 frische Chilischote, rot, entkernt, in Stücken
- 50 g brauner Zucker
- 150 g Weißweinessig
- 1 TL Fleur de Sel
- 3 TL Speisestärke
- 3 EL Wasser, kalt
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 10 Blätter Filoteig, aus dem Kühlregal
- 1 Eigelb (Kl. M)
- 1 EL Milch
- 2 EL Sesam
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 831 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Muschelnudel-Auflauf mit Thunfisch
1h 10min
Ananas-Chutney
35 min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 min
Falafel mit Tomatenrelish
9 godz.
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40 min
Marinierte Tomaten
35 min
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1 godz.
Empanadas "Mexican"
1 Std. 50 Min
Tortilla-Chips mit Tomaten-Mango-Salsa
2 Std.
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1 godz.
Cheddar-Biscotti mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min