Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 4 Eier
- 30 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Dose Safran (0,1 g), z.B. von Fuchs
- 10 g Pernod
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Piment d'Espelette
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Schokoladenraspeln zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2351 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaglione al Prosecco
15min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 Std. 40 Min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Boeuf Bourguignon
9h 30min
Mohnsoufflés
1h
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Zabaglione
15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Blitz-Cassata
20 min
Tomaten-Cocktail
30min
Mohnbuchteln mit Rotwein-Schoko-Sabayon
2h 35 min