![Safranmousse Safranmousse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20B72506-D775-4EC0-9892-41F1173CE932/Derivates/8fea98bd-423c-4324-8fac-fbbf59bfa1ea.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 4 Eier
- 30 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Dose Safran (0,1 g), z.B. von Fuchs
- 10 g Pernod
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Piment d'Espelette
- 250 g Sahne
- Schokoladenraspeln zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2351 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaglione
15 Min
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35min
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1 godz.
Zabaione mit Katzenzungen
1 godz.
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 Std. 40 Min
Krebssuppe
45 min
Geeiste Zimt-Mousse
5 godz.
Karamell-Soufflé mit flüssigem Kern
30min
Zimtmousse
5 Std. 40 Min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 Std. 20 Min
Kaffee-Granité
8 Std. 10 Min