Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 600 g Wasser
- 980 g Tomaten, mittelgroß, Stielansatz herausgeschnitten
- 2 Schalotten, halbiert
- 60 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Balsamico, dunkel
- 275 g Ricotta (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1275 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Brot-Salat
35min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 Min
Vollkorn-Sandwiches mit Sellerie-Flusskrebs-Salat
35min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1h 10min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30 Min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 min
Panzanella mit Erdbeerdressing
35min
Erdbeer-Gazpacho
40 min
Gefüllte Spitzpaprika für den Rost
50min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10min
Frühlings-Kartoffelsalat
2 godz. 55 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min