Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 600 g Wasser
- 980 g Tomaten, mittelgroß, Stielansatz herausgeschnitten
- 2 Schalotten, halbiert
- 60 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Balsamico, dunkel
- 275 g Ricotta (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1275 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1h 10 min
Spanische Pizza
1h 20 min
Gefüllte Pimientos de Padrón
25min
Pikante Gewürzäpfel
40min
Pikante Kräuterschnitten
50min
Portobello Mediterrano
25min
Crostini mit Käse
20 phút
Champagner-Granita mit Himbeeren
13 Std.
Feta-Cashew-Kugeln
20 phút
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min
Balsamico-Paradeiser
25min