Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Walnusshälften
- 1 Schalotte, halbiert
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 30 g Weißweinessig
- 520 g Wasser
- 1 EL Ahornsirup
- 10 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 50 g Öl
- 4 Äpfel, rot (à ca. 150 g), z.B. Elstar
- 20 g Zitronensaft
- ¼ TL Oregano, getrocknet
- ¼ TL Chiliflocken
- 150 g Ziegenkäserolle (z.B. Ziegencamembert)
- 100 g Feldsalat, geputzt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1055 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10 min
Deftiges Krabbenfrühstück
25 min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 Min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40 min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40 min
Spinat-Tomaten-Salat
20min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 min
Spargel-Mango-Salat
35min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20min
Apfel-Cheddar-Salat
25 min