Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Knollensellerie, in Stücken (1 cm)
- 50 g Möhre, in Stücken (1 cm)
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Frischkäse, fettarm (z.B. Philadelphia Balance 12 % Fett)
- 60 g Salatcreme, fettarm (z.B. Miracel Whip so leicht Mayonnaise, 4,9 % Fett)
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Radicchio, in Streifen
- 15 g Kapern
- 100 g Flusskrebsfleisch (verzehrfertig, aus dem Kühlregal)
- 8 Scheiben Vollkorn-Toast
- 4 Blätter Lollo bionda
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 976 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Feldsalat auf Kartoffelbett mit Specktopping
35 Min
Pilz-Crostini
45 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Pesto-Salat
40 Min
Schwarze Linguine
45 Min
Edamamebohnen mit Garnelen
25min
Nizza-Salat
40 Min
Wirsing-Speck-Salat
30 Min
Joghurt-Ingwer-Dressing
10 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min