Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 3 TL Korianderkörner
- 2 EL Öl
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut (à ca. 280 g), im Gelenk geteilt
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Chiliflocken
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Mango, in Stücken
- 2 Tomaten, geviertelt
- 600 g Hühnerfond
- 200 g Paellareis
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), abgespült und abgetropft
- 300 g grüne Bohnen
- 200 g Garnelen, roh, ungeschält, ohne Kopf
- 80 g Kokosnussfleisch, frisch
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3828 kJ / 915 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9h 15 min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 godz. 50 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1u.
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 Std.
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Thai-Burger
30min
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1u.
Meeresfrüchte Korma
40min
Tobago Fisch-Hotpot
40min