Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 800 g Babyspinat
- 1 TL Salz
- 400 g Rotwein, trocken
- 50 g Rosinen, hell
- 4 Poulardenbrustfilets, der Länge nach mittig waagerecht eingeschnitten
- 12 Scheiben Chorizo (60 g)
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Olivenöl
- 40 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Butter
- 2 Prisen Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 608 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 Std.
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 Std.
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 Std. 10 Min
Gemüsereis mit Lamm
40 Min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Pfannkuchen mit Meeresfrüchten (海鲜泡菜煎饼)
40 Min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 min
Steak mit Bohnenpüree
40 Min
Lamm-Gemüse- Päckchen
1 Std. 30 Min
Putenfilet mit Wasabipüree und Möhren
45 Min
Curry-Orangen-Pute
2 godz. 20 min