Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Tomaten, reif, geviertelt
- 1 Schalotte, geviertelt
- 3 Stängel Estragon, abgezupft
- 2 EL Weißweinessig
- 2 EL Wasser
- 5 EL Olivenöl
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 TL Honig
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 500 g Wasser
- 700 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 30 g Mehl
- 600 g Seelachsfilet, in 4 Stücken (à 150 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 3 - 4 EL Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2260 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1h
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h
Fisch mit Bröselkruste
1h
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1 godz. 5 min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h