Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 20 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Sardellenfilet, in Öl, abgetropft
- 1 rote Chilischote, getrocknet, entkernt
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 250 g Schwertfisch, in Stücken (1-2 cm)
- 320 g Tagliatelle (Tagliolini), trocken
- 20 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 1 TL Kapern, gesalzen, eingelegt, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronenlinguine mit Scampi
35 min
Tagliatelle aglio e olio mit Hackbällchen und Garnelen
1 Std.
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 Std. 10 Min
Pasta alla Putanesca
45 Min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Garnelencurry
35 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 Min
Asia-Pasta mit Garnelen
35 min
Linguine mit Garnelen
35 min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 Min
Tagliatelle mit Pilzen
1 Std.
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 min