Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 500 g Putenbrustfilets, ohne Haut, in Streifen (ca. 1,5 cm breit)
- 1 ½ TL Sambal Oelek
- 35 g Sojasauce
- ¼ TL Salz
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Stück Ingwer, frisch (ca. 2 cm), in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Paprika, gemischt (ca. 450 g), in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
- 200 g Porree, in schrägen Ringen (5 mm)
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Curry, mild
- 250 g Basmati-Reis
- 50 g Erdnusscreme
- 20 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2207 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchen in Joghurt
1 Std.
Hähnchen arabisch mit Couscous
45 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Curryhuhn
2h 40min
Schweinefleisch mit Wasabi
2h 45min
Garam-Masala-Hähnchen
50 Min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 Std.
Chicken-Mushroom Balti
50 Min
Schweinefilet Vindaloo
2 godz. 30 min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Hähnchen Tikka Masala
1 Std.
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min